پنج شنبه , شهریور ۳۰ ۱۳۹۶
خانه / علمي پزشكي / تاثیر سرخ‌کردن غذا با روغن زیتون بر کاهش بیماری قلبی و مرگ زودرس

تاثیر سرخ‌کردن غذا با روغن زیتون بر کاهش بیماری قلبی و مرگ زودرس

تاثیر سرخ‌کردن غذا با روغن زیتون بر کاهش بیماری قلبی و همچنین مردن و مرگ زودرس

به نقل از ایسنا ، پژوهشگران در آن بررسی کردن، تعداد ۴۰ هزار و همچنین ۷۵۷ بزرگسال ۲۶ تا ۶۹ ساله را ظرف یک دوره‌ی ۱۱‌ ساله سنجیدند. آن پژوهشگران روی روش‌های پخت و پز و آشپزی و همچنین عادات غذایی اشخاص تمرکز کردند. هیچ‌ یک از شرکت‌کنندگان در زمان شروع بررسی کردن دچار بیماری قلب نبودند.

طبق تعاریف، غذای سرخ شده عبارت از غذایی می باشد که تنها و فقط با سرخ‌شدن تهیه می‌شد. از شرکت‌کنندگان در آن پژوهش خواسته شده بود غذا را تفت دهند، بکوبند یا خرد کنند.

نتایج آن بررسی نشان داد، در کشورهای منطقه‌ مدیترانه که غذا با روغن‌زیتون یا آفتابگردان سرخ می می شود و همچنین چه در منزل و خانه و همچنین چه در بیرون از منزل و خانه، مقدار بسیاری غذای تفت داده شده مصرف می‌می شود، میان مصرف غذای سرخ شده و همچنین احتمال بروز بیماری کرونر قلب و همچنین یا مردن و مرگ ارتباطی وجود ندارد.

آن پژوهش در مجله BMJ نشر یافته می باشد.

http://migna.ir/vdcja8et.uqevazsffu.html
بهترین خبرهای اسپورت و ورزشی : تاثیر سرخ‌کردن غذا با روغن زیتون بر کاهش بیماری قلبی و همچنین مردن و مرگ زودرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

n00036161-s.jpg

زخمی که انسان را به آستانه مرگ می برد

زخمی که انسان را به آستانه مردن و مرگ می برد ارتباط و رابطه تن …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *